SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Lefelé szánkózott a forint árfolyama, a sűrű makronapt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Lefelé szánkózott a forint árfolyama, a sűrű makronaptár miatt
Januárban látott csúcsra gyengült a forint az euróval szemben a tegnapi nap folyamán, hiszen az árfolyam elérte a 316 forintos szintet. Az árfolyam szempontjából további fontos adatok jönnek a héten. - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. private banking referense.
Megjelent: 2016. 05. 10. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorgdp adatinflációipari termeléseur/hufeur/plneur/try

A magyar inflációs adatot közli a KSH, az áprilisi év per év alapú inflációt ismét negatív tartományba várja az elemzői konszenzus (-0,1%). Az éves bázisú maginfláció 1,3% körüli értéket mutathat. Az alacsony infláció az elemzői várakozások szerint további kamatcsökkentéseket jelez előre, annak ellenére, hogy a jegybank hűteni igyekszik ezeket és a laza fiskális politikára helyezi megváltozott kommunikációjában a hangsúlyt. Holnap a MNB áprilisi üléséről készített jegyzőkönyve segítheti a kamatpályáról kapcsolatos gondolkodást.

Négy hónapja nem látott szintre gyengült a forint az euróval szemben

Az euró/zlotyi árfolyama a múlthéten újra átlépte a 4,4 eurós árfolyamot és most is ott tartózkodik

Az elmúlt egy hétben majdnem két százalékot gyengült a török líra az euróval szemben
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS