SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nagyot gyengültek a nyersanyagdevizák, hamarosan újabb cs - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nagyot gyengültek a nyersanyagdevizák, hamarosan újabb csökkenéssel számolhatunk
Komoly gyengülést éltek meg a nyersanyagdevizák az elmúlt napokban. A technikai kép némi korrekciót jelez előre az elkövetkezendő időben, majd újabb gyengülés lehetséges a két devizapárban - fejtette kis elemzésében Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 11. szerda 09:01

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilornyersanyagdevizáknzd/usdaud/usd

Az elmúlt napokban jelentősen gyengültek a nyersanyagdevizák, az ausztrál jegybank kamatot vágott, ennek hatására fontos trendvonal került letörésre az ausztrál dollár-amerikai dollár grafikonján. Az új-zélandi dollár árfolyama is jelentősen gyengült, nőttek a kamatcsökkentési spekulációk.

 

Az infláció mindkét országban a jegybanki cél alatt van, így van tere a további kamatcsökkentésnek, azonban a tartósan alacsony hitelkamatok miatt jelentős ingatlanpiaci eszközár-buborék kialakulásához vezettek a nagyvárosokban. Ausztráliában emiatt szigorították a jelzáloghitelek feltételeit, és Új-Zélandon is szóba kerültek hasonló intézkedések, de egyelőre nem léptek a döntéshozók. A tegnap este közzétett pénzügyi stabilitási jelentésben is e kockázatokat emelte ki az új-zélandi jegybank.

 

A grafikonok technikai képe alapján némi korrekciót követően, később tovább gyengülhet az ausztrál, és az új-zélandi dollár.

 

Az ausztrál dollár árfolyama fontos trendvonalat és vízszintes támaszt tört le a múlt héten, a 0,75-ös szint visszatesztelése esetén ismét kedvező short belépési lehetőség adódhat, hiszen mint látható, rövid távon csökkenő trendbe lépett a jegyzés. A következő meghatározó támasz a feketével jelzett 200 napos mozgóátlag, 0,7250 felett.

 

Az új-zélandi dollár árfolyama egy január óta tartó emelkedő trendcsatornából tört le, amennyiben visszatesztelésre kerül a pirossal jelzett, 30 napos mozgóátlag, és a csatorna alsó trendvonala, itt is short belépési lehetőség adódhat. Ez az érték 0,6870 közelében található, és a következő fontos támasz a fekete 200 napos mozgóátlag 0,6640-nél.

 

A következő napokban tehát némi erősödés jöhet a nyersanyagdevizák piacán, ezt követően azonban ismét csökkenésre számíthatunk.

A következő meghatározó támasz az AUD/USD-ben a feketével jelzett 200 napos mozgóátlag

Ha visszatesztelésre kerül a pirossal jelzett, 30 napos mozgóátlag, short belépési lehetőség adódhat
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS