SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mától osztalékszelvény nélkül forog a MTEL papírja - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mától osztalékszelvény nélkül forog a MTEL papírja
Kivárással kezdhetik a kereskedést a főbb európai indexek és a magyar piac is. A hét legfontosabb eseménye a mai Bank of England ülése lesz. Mától osztalékszelvény nélkül kereskednek az MTEL részvénnyel. - foglalta össze Illés László, az Equilor senior elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 12. csütörtök 09:09

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Illés Lászlóequilorboekínaotpmtel

A hét legfontosabb makrogazdasági adata előtt kivárással kezdődhet a kereskedés. A nemzetközi  befektetők a BoE döntésére, a hazaiak pedig a holnapi OTP gyorsjelentésére fókuszálnak.

 

Ma délután dönt az alapkamatról a brit jegybank (BoE). Várakozásunk szerint a mai ülésen nem változtatnak a 0,5%-os alapkamaton és a 375 milliárd fontos eszközvásárlási program is változatlan marad. Az inflációs várakozásokat felfelé módosíthatja a jegybank, mivel az olajár jelentősen emelkedett február óta, és a gyengébb font hatásai is jelentkezhetnek hamarosan. Június 23-án tartják a „Brexit-szavazást”, mely továbbra is kiemelt kockázatot jelent a brit gazdaságnak, a szavazásig még egy kamatdöntő ülés lesz, június 16-án. A Financial Times legfrissebb, május 8-i felmérése szerint a szavazásra jogosultak 46%-a maradna az Európai Unióban, 43%-a kilépne, 11%-a nem tud dönteni.

 

A Magyar Telekom ma már a 15 forintos  osztalékszelvény nélkül forog. Az árfolyam visszaesés mértéke kisebb lehet, mint az osztalék értéke, ha a befektetők pozitívan ítélik meg vállalat fundamentális helyzetét. A részvény technikai képe is támogatja a visszaesést. A háromszögből történő letörés célára 456 forinton van – amit vélhetően meghalad a kurzus az osztalékvágás miatt.

 

Az OTP Bank holnap nyitás előtt teszi közzé első negyedéves gyorsjelentését. A piaci várakozások 32,8 milliárd forintos adózás utáni eredményt várnak a pénzintézettől, 23%-kal többet mint az előző év azonos időszakában. Technikailag a részvény a legutolsó dupla csúcs nyakvonalán zárt (kvázi visszatesz), amiről ha lefelé veszi az irányt, akkor a 6750-es értékek is elérhető közelségbe kerülhetnek.

 

A mai zárás után kerül sor az MSCI index felülvizsgálatára. A mai döntés után az átsúlyozásokra június elsejétől kerülhet sor. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS