SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Vegyes számok az OTP-nél, nem valószínű nagy kiugrás a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Vegyes számok az OTP-nél, nem valószínű nagy kiugrás a részvényben
Az OTP az első negyedévben meghaladta az optimista várakozásokat eredmény soron, az alacsonyabb kockázati költségeknek köszönhetően, ám a bevételek némileg elmaradtak a várttól. - magyarázta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 13. péntek 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorotpgyorsjelentésnegyedéves számok

Az OTP az első negyedévben meghaladta az optimista várakozásokat eredmény soron, az alacsonyabb kockázati költségeknek köszönhetően, ám a bevételek némileg elmaradtak a várttól. A bank gazdálkodási feltételei javultak Oroszországban és Ukrajnában, a régió pozitív eredménnyel zárta a negyedévet. A bolgár leánybank folytatta kiváló teljesítményét és az első negyedévben 13,8 milliárd forintos adózott eredményt ért el.

 

A magyar bank alaptevékenysége 28,9 milliárd forintos adózott eredményt mutatott a korrekciós tételek hatása nélkül, éves alapon enyhe csökkenése zárta a negyedévet: a szűkülő marzsok, a teljesítő hitelportfolió összetételének változása, illetve a naptárhatás miatt. A konszolidált korrigált ROE 15,5%-ra emelkedett, amely 2009 3Q óta a legmagasabb negyedéves érték. A TIER-1 mutató 0,1 százalékponttal ugyan csökkent, de 13,2%-ra rúg, ez pedig közel 1%-kal magasabb az európai átlagnál.

 

Az OTP Bank előzetes számításai alapján a 2016 Q1-ben elszámolt 16,1 milliárd forintos bankadó kötelezettség 2017-ben 14,5 milliárd forintra mérséklődik (adó előtt). A hitelintézeti járadék megszűnésével számított együttes hatás mintegy 3,5 milliárd forint tehercsökkenés (adó előtt). A VISA tranzakcióval kapcsolatban közölték, hogy annak pozitív hatása nem a második negyedévre, hanem későbbre várható, készpénz és elsőbbségi részvény formájában.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS