Extra funkciókért lépj be!

30%-os mozgásra számíthatunk az ipari robotokat gyártó KUKA AG árfolyamában
Tegnap Európában az egyedi vállalati hírek mozgatták a kurzusokat. Ma 30% feletti mozgásra számíthatunk az ipari robotokat gyártó KUKA papírjában, miután felvásárlási ajánlatot kapott egy kínai befektetőtől. - mondta el Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 18. szerda 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorolajrészvénypiacfiatalpha bankkuka

Európában a kereskedés végére ledolgozták napközbeni erősödésüket az indexek, végül a német DAX 0,6%-ot, a francia CAC 40 pedig 0,3%-ot gyengült. Egyedi részvények közül nagyot esett a Fiat (-6,7%), miután az Exane semlegesről alulteljesítőre vágta a részvényre kitűzött ajánlását. Szintén minősítésre mozdult a görög Alpha Bank (+5,5%), melyet semlegesről vételre emelt a UBS. A görög börzén látott jó teljesítmény annak is betudható volt, hogy az IMF vélekedése szerint a mentőhitelek kamatfizetési kötelezettségét 2040-ig elengednék Görögországnak.

Az MDAX-on kereskedett, ipari robotokat gyártó KUKA felvásárlási ajánlatott kapott. A jelenlegi részvényes, a kínai Midea csoport 115 eurós vételi ajánlatott tett a KUKA részvénytulajdonosainak tegnap. Ez a záróárfolyamot tekintve közel 37%-os prémiumnak felel meg. A KUKA közleménye szerint a Midea ajánlata akkor lehet érvényes, ha a jelenlegi részvényesek legalább 30%-a elfogadja az ajánlatot, az így megszerzett tulajdonrésszel pedig a kínai befektető lenne a legnagyobb tulajdonosa a német vállalatnak.

A tegnapi kereskedésben a FIAT részvénye közel 7%-ot esett

5,5%-ot ugrott a görög Alpha Bank, miután semleges helyett vételi ajánlásra módosította a UBS a papírt

A Dax-on kereskedett KUKA ma 30%-ot emelkedhet, a bejelentett felvásárlás miatt
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS