SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Fitch vizsgálata kapcsán érdemes az OTP és az EUR/HUF - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Fitch vizsgálata kapcsán érdemes az OTP és az EUR/HUF technikai képét figyelni
Ma este mond ítéletet a Fitch Ratings hazán adósbesorolásáról. A piac várakozása szerint nem minősít fel minket az intézet. Ez a vélemény leginkább az OTP és az EUR/HUF árfolyamára lesz majd hatással. - tette hozzá Varga Zoltán az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 20. péntek 09:01

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorhitelminősítőfitch ratingsforintotp

Ma este, piaczárás után közölheti a Fitch hitelminősítői véleményét Magyarországról, ez az utolsó kitűzött dátum a tavaszi körben. Várakozásunk szerint most még nem kerül sor a felminősítésre, tehát továbbra is a befektetésre ajánlott kategória alatt eggyel, BB+ kategóriában maradunk, pozitív kilátással.

 

A hitelminősítők véleménye a hazai piacon elsősorban az OTP, és az euró-forint árfolyamát mozgathatja, így érdemes megvizsgálni e két instrumentum technikai képét.

 

Az OTP árfolyama az elmúlt napokban tapasztalható negatív befektetői hangulattal párhuzamosan esett, és a grafikon képe alapján további csökkenésre számíthatunk. Látható, hogy fontos támasz sérült meg a szerdai kereskedésben, mely tegnap megerősítésre került. Megjelent egy fej és vállak alakzat is, mely szintén a további esést valószínűsíti. Az alakzat célárfolyam 6 300 Ft környékére mutat, a következő Fibonacci-szint pedig 6 400 Ft felett található. A jelenlegi kép alapján tehát arra számíthatunk, hogy a bankpapír árfolyama a 6 200-6 400 Ft-os tartományba esik rövid időn belül, ebben a tartományban később ismét érdemes lehet a vételi lehetőségeket keresni.

 

Az euró-forint árfolyamgrafikonja is pesszimista képet fest, hamarosan elérhető lehet a hosszabb távon is kiemelten fontos, 317-318-as zóna. Tavaly nyár óta a 307-318-as sávban mozog a jegyzés, így számíthatunk arra, hogy az említett ellenállás megérintését követően forinterősödés indul a 312-es szint irányába. A 317-318-as tartományban tehát érdemes lehet a short nyitási lehetőségeket keresni, a stop-szintet a januári lokális maximum felett célszerű elhelyezni, mely 319 volt.

Ha a 6 200-6 400 Ft-os tartományba kerül a bankpapír, érdemes lehet vételi oldalról közelíteni

A 317-318-as tartományban tehát érdemes lehet a short nyitási lehetőségeket keresni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS