SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A kamatdöntést követően újabb csúcsokra kerülhet az E - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A kamatdöntést követően újabb csúcsokra kerülhet az EUR/HUF
Az MNB Monetáris Tanácsa ma tartja májusi kamatdöntő ülését. Az elemzők egyöntetűen kamatcsökkentést prognosztizálnak. A döntést követően érdemes kiemelt figyelemmel követni a forint árfolyamát. - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 05. 24. kedd 08:48

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilormnbkamatdöntéscsökkenésforint

Ma délután 14 órakor dönt a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa a hazai alapkamatról, majd 15 órakor érkezik a rövid közlemény a döntéssel kapcsolatosan. Várakozásaink szerint 15 bázispontos kamatvágás jöhet, ezzel 0,90%-ra csökkenhet az irányadó ráta. Az áprilisi kamatdöntő ülésről szóló jegyzőkönyv szerint a "korábban feltételezettnél nagyobb mértékben a kereslet élénkítésére fókuszáló költségvetés a kibocsátási rés záródásában egyre nagyobb szerepet tölthet be, és a Monetáris Tanács értékelése szerint az inflációs cél fenntartható elérése további, kismértékű kamatcsökkentés irányába mutat.” Az MNB-nek döntése során azt is figyelembe kell vennie, hogy némileg erősödtek a várakozások egy júniusi amerikai kamatemeléssel kapcsolatban, amely megváltoztatná a nemzetközi piaci hangulatot. Ez vezethette az euró-forint kereskedését is a korábbi lokális csúcsok (317,80) felé a tegnapi kereskedésben.

Érdemes szemmel tartani a forint árfolyamát a jegybanki kamatdöntés után

Ma ismét kamatot vághat az MNB, amivel 1% alá kerülhet az irányadó ráta
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS