SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Monsanto visszautasította a Bayer felvásárlási ajánla - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Monsanto visszautasította a Bayer felvásárlási ajánlatát
Érdekes fordulat történt a Monsanto felvásárlása kapcsán. A vállalat visszautasította a Bayer ajánlatát, arra hivatkozva, hogy jócskán alábecsülik a cég értékét. Ez a kijelentés meglepte a piacokat. - tette hozzá Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 05. 25. szerda 08:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilormonsantobayerfelvásárlás

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa tegnap délután 15 bázisponttal, 0,90%-ra csökkentette a hazai alapkamatot, mely megfelelt a várakozásoknak. A kamatdöntést követően megjelenő közleményben szerepelt egy fontos mondat: "A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az inflációs kilátások és a reálgazdaság ciklikus pozíciója az alapkamat 0,9 százalékos szintjének tartós fenntartása irányába mutat”. Ez a kamatvágási ciklus végére utal, ennek hatására tovább erősödött a forint árfolyama.

 

A Monsato részvényei drágulni tudtak, mert a vállalat vezetése visszautasította a Bayer 122 dolláros részvényenkénti felvásárlási ajánlatát. Az indoklásban az alacsony ár szerepel, de az amerikai vállalat kiemelte, hogy kész folytatni a tárgyalásokat egy magasabb vételi ajánlat esetén. A Reuters információ alapján a Monsato legalább részvényenkénti 140 dolláros felvásárlási ajánlatot tartana elfogadhatónak.

A tegnapi nap rekord alacsonyra, 0,9%-ra vágta az alapkamatot az MNB

A hírre a Monsanto részvénye mérsékelt emelkedést mutatott
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS