SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A technikai kép további csökkenést jelez az euró/forin - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A technikai kép további csökkenést jelez az euró/forintban
A hét eseményei jelentősen megmozgatták a forint árfolyamát az euróval szemben. A technikai kép az EUR/HUF gyengülését vetíti előre. Az alsó trendvonal tesztelése fordulatot hozhat és elindulhat felfele a kereszt. - fejtette ki Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 26. csütörtök 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequiloreuróforintmnbfelminősítés

Igazán izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött a forintpiacon, hiszen a múlt pénteki felminősítés csak átmeneti forinterősödést hozott, hétfőn jelentősen emelkedett az euró-forint árfolyama, megérintve a hosszabb távon is kiemelten fontos, 317-318 között húzódó ellenállási tartományt. Majd kedden, a régiós hangulat jelentős javulásával párhuzamosan lefelé vette az irányt, délután kamatot vágott az MNB, de a közleményből kiderült, hogy amennyiben nem változnak az inflációs kilátások, egyelőre véget érhet a kamatvágási ciklus. Ez tovább erősítette a forintot, tegnap már a 314-es szintet tesztelte a jegyzés.

 

A technikai kép alapján további csökkenésre lehet számítani a következő napokban, a soron következő támasz a 200 napos mozgóátlag 312,40-nél, majd a zöld emelkedő trendcsatorna alsó trendvonala 310-311 között. Az alsó trendvonal tesztelése után ismét fordulat várható, és emelkedés indulhat a 315-ös szint irányába, illetve nincs kizárva, hogy ismét megközelíti vagy teszteli a 317-318-as zónát. A hosszabb távú kilátásokat vizsgálva, kicsi az esélye, hogy szignifikánsan áttörje az említett ellenállási tartományt, közép távon maradhat a tavaly nyár óta kijelölt kereskedési sávban, mely a 307-318-as értékek között húzódik.

Az héten sokat mozgott az EUR/HUF árfolyama, most további csökkenést mutatnak a technikai szintek
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS