SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hosszúhétvége ide vagy oda, az innováció nem alszik a n - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hosszúhétvége ide vagy oda, az innováció nem alszik a nagyvállalatoknál
A befektetők már a hosszú hétvégére készülnek az Atlanti-óceán mind a két partján. A nagyvállalatoknál azonban nem áll meg az élet, a Facebook, a Microsoft és a Volkswagen is újításokat tervez. - mondta el Kovács Bálint az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 27. péntek 09:09

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorhosszúhétvégefacebookmicrosoftvolkswagen

Az Egyesült Államokban, a londoni tőzsdén és Svájcban jövő hét hétfőn ünnepnap miatt nem lesz kereskedés, így a hónap végéhez közeledve a befektetők a pozíciózárásokra fókuszálhatnak ma.

 

A Facebook és a Microsoft az Atlanti-óceánon átívelő, nagyteljesítményű adatkábel lefektetésén dolgozik. A két technológiai óriás az amerikai Virgina Beach és Spanyolország között helyezné el az új kábelt, amely várhatóan jövőre már üzembe is áll. A vállalatok közleménye szerint ezzel jelentős költségcsökkentést érhetnek el, valamint gyorsulhat az adatátvitel és az adattárolás is egyszerűbbé válhat.

 

A Handelsblatt értesülése szerint a Volkswagen több milliárd eurós beruházással építene egy nagy akkumulátorgyártó üzemet, melynek célja a bővíteni kívánt elektromos hajtású paletta kiszolgálása. A Volkswagen eddig többek között a Panasonic, az LG és a Samsung termékeire támaszkodott, de a tervezett saját fejlesztésű megoldásokkal hosszabb távon csökkentheti a költségeit. A projekt hasonlíthat a Telsa Gigafactory gyárára.

 

Eközben a Volkswagen konszern alá tartozó Porsche új céget alapíthat, erről a CEO Oliver Blume nyilatkozott a Stuttgarter Zeitungnak. Blume szerint az új vállalat a digitális termékekre fog fókuszálni, a beindításhoz pedig start-up vállalkozásokat keresnek.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS