SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
70%-os a valószínűsége, hogy Kína bekerülhet az MSCI I - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

70%-os a valószínűsége, hogy Kína bekerülhet az MSCI Indexbe
Tovább folytatódik a találgatás, hogy Kína mikor kerülhet be az MSCI Indexbe. A Goldman Sachs feljebb módosította a becslését és 70%-os valószínűséget adott Kínának, hogy bekerüljön. - tette hozzá Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 05. 31. kedd 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorkínamscigoldman sachs

Két hónapja nem látott jó teljesítményt mutattak ma reggel a kínai részvényindexek, a befektetők arra spekuláltak, hogy a belső piacon forgó, A-típusú kínai részvények hamarosan belekerülhetnek az MSCI feltörekvő piaci indexébe. Az index féléves felülvizsgálata június közepén esedékes, ahol döntés születhet a kínai papírok bevételéről. A Goldman Sachs ma reggeli jelentése szerint erre már 70%-os esély mutatkozik a korábbi 50%-ról. Az MSCI tavalyi becslései szerint a kínai A-részvények bekerülése az MSCI Emerging Markets indexbe mintegy 400 milliárd dollárnyi közvetlen tőkebeáramlást jelentene a befektetési alapokból, nyugdíjalapokból és a biztosítótársaságok felől. Ezt a döntést ne keverjük össze a mai MSCI átsúlyozással, amelyről a hazai hírekben írunk. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS