SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rányomta a bélyegét a tavalyi botrány a Volkswagen profi - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rányomta a bélyegét a tavalyi botrány a Volkswagen profitjára
Nem tett jót a Volkswagennek a tavaly kirobbant botrány, a profit a tavalyi 514 millió euróhoz képest 73 millióra csökkent. Nem minden eredmény sikerült rosszul, de így is a vártnál elmaradt a cég gyorsjelentése. - emelte ki Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 06. 01. szerda 09:17

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorvolkswagenbotrányprofit

A tavaly kipattant emissziós botrány nem tett jót a Volkswagennek. A profit a talyi 514 millió euróról, 73 millió euróra zsugorodott. Ugyanakkor nem teljesített az egész cégcsoport rosszul, egyes részlegek például kifejezetten jól muzsikáltak. Cégcsoport szinten viszont a vártnál elmaradó gyorsjelentésről beszélhetünk. Az egy részre jutó nyereség 4,6 euró lett a várt 4,86 euróval szemben. Az árbevétel pedig 54 milliárd euró volt a várt 51,5 milliárd euróhoz képest. A Volkswagen részvény az elmaradó gyorsjelentésre tegnap 2,5%-os esést produkáltak.

A Volkswagen részvényei az elmaradó gyorsjelentésre tegnap 2,5%-os esést produkáltak.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS