SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az 1,11-es szinten jó vételi lehetőség ígérkezik az eu - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az 1,11-es szinten jó vételi lehetőség ígérkezik az euró/dollárban
A várakozásoknak megfelelően nem emelt tegnap kamatot az EKB, viszont sok minden kiderült Draghi beszédéből. Az ülésre gyengüléssel reagált az EUR/USD. A 1,11-es szint közelében érdemes lehet a vételi lehetőségeket keresni. - fejtette ki Varga Zoltán, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2016. 06. 03. péntek 09:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorelemzésecbkamatdöntéseuródollár

A várakozásoknak megfelelően, nem változtatott a kamatszinteken tegnapi kamatdöntő ülésén az Európai Központi Bank. A kamatdöntő ülést követő sajtótájékoztatón Mario Draghi elmondta, hogy hosszabb távon maradnak a jelenlegi alacsony kamatok. Az eszközvásárlási program legalább 2017 márciusáig tart, de amíg nem érik el az inflációs célt, meghosszabbíthatják. Az EKB szerint az idei második negyedéves GDP növekedés az első negyedéves alatt maradhat, azonban az év végi várakozást felfelé módosították. Kismértékben emelték az inflációs várakozást is. A globális, lefelé mutató kockázatok továbbra is fennállnak, itt külön kiemelték a Brexit-szavazást, az Európai Unió felkészült a brit kilépésre, azonban ellenzi azt. Az EKB további ösztönző intézkedéseket hozhat a későbbiekben, amennyiben szükségesnek látja. Június 8-án indul a CSPP program, melynek keretében vállalati kötvényeket fog vásárolni a jegybank.

 

A kamatdöntést követően az euró enyhén gyengülni kezdett az 1,12-es szintről estére 1,1150-ig esett vissza az euró-dollár árfolyam. A technikai képet vizsgálva megállapítható, hogy továbbra is emelkedő trendben mozog az árfolyam, az alsó trendvonal, és a feketével jelzett 200 napos mozgóátlag meghatározó támaszt képez 1,11-nél. Bár az elmúlt napokban több alkalommal próbált emelkedni a jegyzés, az 1,1220-nál húzódó, rövid távú ellenállási szintet nem tudta áttörni. Amennyiben ez sikerül a következő napokban, első körben 1,13-ig szökhet fel az árfolyam, majd a következő fontos ellenállási szintet 1,1370 közelében találjuk. A grafikon alapján tehát az 1,11-es szint közelében érdemes lehet a vételi lehetőségeket keresni, a stop-szintet 1,1050 alatt célszerű elhelyezni, mivel a trendvonal szignifikáns letörése esetén további csökkenésre számíthatunk, azonban ez jelenleg a kevéssé valószínű forgatókönyv.

Az 1,11-es szint közelében érdemes lehet a vételi lehetőségeket keresni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS