SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
50 év után a Skoda ismét beveheti az USA piacát - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

50 év után a Skoda ismét beveheti az USA piacát
A negyedéves index felülvizsgálatok után egyedül az MDAX-ban történt változás, ahol az ATM-gyártó Wincor Nixdorf helyére az autóipari beszállító, a Schaeffler lép. Az autóknál maradva pedig a Skoda 50 év után ismét beveheti az amerikai piacot. - fejtette ki Kovács Bálint elemző.
Megjelent: 2016. 06. 06. hétfő 09:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilordaxwincor nixdorfschaefflerskodavolkswagen

Visszatérhet a Skoda Észak-Amerikába. A Volkswagen csoporthoz tartozó cseh gyártó az 1960-as évek után ismét beveheti az amerikai piacot, erről a Handelsblatt számolt be a Skoda szóvivőjére hivatkozva. Az ezzel kapcsolatos találgatások már múlt héten felröppentek, miután az USA-ban levédették a Superb, az Octavia és a Yeti modellek névhasználati jogait. A Skoda terjeszkedése nem lenne ördögtől való lépés az anyacég részéről, hiszen a dízelbotrány után szinte folyamatosan esett vissza a Volkswagen típusok forgalma, melyet a Skoda modellek bevezetésével kompenzálhatnak a jövőben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS