SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hivatalosan is megkezdte az EKB a vállalati kötvények vá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hivatalosan is megkezdte az EKB a vállalati kötvények vásárlását
Tegnap elindult az Európai Központi Bank kibővített kötvényvásárlási programja melynek során vállalati kötvényeket vásárol a központi bank. Az eddigi értesülések szerint leginkább a közszolgáltatók és az autógyártók közül válogathat a jegybank. - mondta el Kiss Mónika elemző.
Megjelent: 2016. 06. 09. csütörtök 09:02

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorekbkötvényvásárlásautószektortelekomvállalatok

Tegnap elindult az Európai Központi Bank kibővített kötvényvásárlási programja (CSPP) melynek során nem banki hátterű, vállalati kötvényeket vásárol a központi bank. Erre úgy nyílt lehetősége a jegybanknak, hogy már korábban a havi kötvényvásárlási programjának keretösszegét 20 milliárd euróval bővítette. Az EKB a CSPP során minimum 6 hónapos, maximum 30 éves lejáratú, befektetésre ajánlott kategóriájú vállalati kötvényeket vásárol. A KBC tanulmánya szerint az EKB kötvényportfólióját így leginkább 5 éven belül lejáró vállalati papírok fogják alkotni. Az eddigi értesülések szerint leginkább a közszolgáltatók és az autógyártók közül válogathat a jegybank, a TOP 10-es listába a következő cégek férhetnek bele: EDF, Anheuser Busch InBev, Volskwagen, Daimler Finance, BMW, Eni, Enel, Telefonica, Deutsche Telekom és a GDF Suez. Az EKB július 18-án teszi közzé a hivatalos listát.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS