SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Folytatódhatnak az esések a piacokon, jelentősen erősöd - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Folytatódhatnak az esések a piacokon, jelentősen erősödött a Brexit-tábor
A legfrissebb felmérések szerint jelentősen erősödött a Brexit-tábor. Négy fontos jegybank - az amerikai, a japán, a svájci és a brit - is kamatmeghatározó ülésére figyelünk a héten. - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 06. 13. hétfő 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorbrexitjegybankokjengbp/usd

A legfrissebb felmérések szerint jelentősen erősödött a Brexit-tábor, a YouGov kutatása szerint 42-43% a bent maradók-kilépők aránya, míg az ORB 45-55%-ot mért. A Financial Times Brexit-poll összesített felmérése szerint jelenleg a szavazásra jogosultak 44%-a a bent maradásra, 46%-a a kilépésre szavazna, 10% a bizonytalanok aránya. Az eredmények miatt jelentősen gyengült a font árfolyama.

 

Az Orlandoban történt terrorcselekmény, és a Brexit felmérések miatt ma ismét erősödik a jen. A jen menedékdeviza, így hektikus piacon mindig felértékelődik a szerepe: jelentős tőke áramlik be, mivel a befektetők biztonságos eszközként tartják számon. A jen árfolyama az év eleje óta jelentősen erősödött a dollárral szemben, a dollár-jen árfolyam a 117-es szintről mára a 105-ös szint közelébe esett.

 

Kedvező májusi adatok érkeztek Kínából. Az ipari termelés 6%-kal bővült éves bázison, míg előzetesen 5,9%-os növekedést vártak, a kiskereskedelmi forgalom 10%-kal emelkedett, mely megfelelt a konszenzusnak. Az ipari termelési adatot némileg árnyalja, hogy az állóeszköz-beruházások növekedése rendkívül visszafogott volt, ez pedig ismét növeli a növekedési aggodalmakat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS