SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megnyomta a tőzsdéket a legolvasottabb brit napilap, a Sun - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megnyomta a tőzsdéket a legolvasottabb brit napilap, a Sun kinyilatkoztatása
Miután 4 közvélemény-kutatás is a britek kilépését jósolta, az ország legnépszerűbb napilapja címlapon támogatta a brexitet. Ez nem tett jót az európai indexeknek és a font is gyengülni tudott. - fejtette ki Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 06. 15. szerda 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorsunbrexitfontdaxyellenfed

A Fed mai kamatdöntő ülése előtt kitartott a negatív befektetői hangulat, amelyre továbbra is Brexittel kapcsolatos aggodalmak voltak hatással. Az amerikai részvényindexek közül az S&P 500 0,2%-ot, a DJIA index 0,3%-ot gyengült tegnap. A piaci idegességet mérő VIX-index ugyanakkor 2,2%-kal esett vissza, amely az volatilitás csillapodását jelezte. A rossz hangulat ellenére a dollár index emelkedni tudott, amely azért lehet érdekes, mert az elmúlt időszakban a kockázatkerülés során jellemzően a dollár került eladói nyomás alá, és az euró, valamint a japán jen töltötte be a menedékeszköz szerepét.

 

Nem tettek jót az európai indexeknek a brexittel kapcsolatos hírek

A font is gyengült a brexittel kapcsolatos hírek hallatára
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS