SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Továbbra is marad a hektikusság a piacokon - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Továbbra is marad a hektikusság a piacokon
Érezhető a félelem a piacon a Brexit kapcsán, amit jól demonstrál, hogy az angol eszközökből 1,1 milliárdnyi tőke távozott 1 hét alatt. 3 jegybank is kiemelte a kilépés kockázatát a beszédében. - mondta el Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 06. 17. péntek 09:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorbrexitpiacjapánjegybankok

Tegnap felfüggesztették a Brexit mellett és ellene kiálló érdekcsoportok a kampányukat, miután lelőttek egy brit képviselőnőt. Jo Cox az ellenzéki Munkáspárt alsóházi képviselője volt, aki a támadás során életét vesztette. A szigetországot megrázta a tragédia, a parlamenti pártok közös közleményükben tudatták, hogy egyelőre felfüggesztik a jövő heti népszavazással kapcsolatos mindennemű kampánytevékenységüket.

 

A brit népszavazást érintő kampányok felfüggesztése megfordította a hangulatot a nemzetközi részvénypiacokon. Az amerikai S&P 500 0,3%-os, míg a DJIA index 0,5%-os pluszban zárt. Az általános befektetői hangulat javulása azon is látszott, hogy szinte szelekció nélkül vették a papírokat a szereplők, az S&P 500 index 10 alindexből 9 emelkedni tudott.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS