SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Őrült hullámvasútra számíthatunk a a héten a piacoko - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Őrült hullámvasútra számíthatunk a a héten a piacokon, a szavazás miatt
Szokatlanul nagy volatilitás jöhet a héten a devizapiacon a brit szavazás miatt. A jelenlegi állás szerint ismét többségbe kerültek a menni vágyók. Erre a hírre a font jelentőset erősödött. - mondta el Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 06. 20. hétfő 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorbrexitdevizapiacvolatilitásfont

A legfrissebb felmérések azt mutatják, hogy ismét többségbe kerültek az Európai Unióban való maradást támogatók Nagy-Britanniában. A hétvégén napvilágra került közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 45%-a maradna az Unióban, 42%-a kilépne, miközben 13% a bizonytalanok aránya.

 

A héten kötélidegekre lesz szükség a devizapiacon, hiszen szokatlanul nagy volatilitásra számíthatunk. A legújabb eredmények miatt jelentősen erősödött a font árfolyama, érdemes áttekinteni a fontosabb szinteket a font-dollár grafikonján.

 

Látható egy korábbi csökkenő trendvonal, mely pirossal van jelölve, a múlt héten ez visszatesztelésre került, majd jó mélyről, az 1,40-es szint közeléből fordult a jegyzés. Ma reggel visszakerült az emelkedő trendcsatornába, a következő fontos ellenállási szint a feketével jelzett 200 napos mozgóátlag 1,4686-nál. Összességében elmondható, hogy az 1,4650-1,4750-es tartomány fontos akadályt képez, mely meg is állíthatja az emelkedést, és onnan ismét csökkenés indulhat az 1,45-ös szint irányába. A csütörtöki kereskedésben nagymértékű csapkodásra számíthatunk, hiszen kereskedési idő alatt kerül sor a szavazásra, aznap nem igazán javaslunk pozíció felvételt.

A Financial Times összesített eredménye alapján 44-44%-on áll a menni és a maradni vágyók aránya

A legutóbbi exit poll-ra jelentőset erősödött a font árfolyama
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS