SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A mai nap az MNB ülés jegyében fog telni - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A mai nap az MNB ülés jegyében fog telni
Ma tartja kamat meghatározó ülését az MNB Monetáris Tanácsa. Érdemes lesz azonban a 3 órakor megjelenő közleményre figyelni, miként látja a Tanács az infláció illetve a GDP várható alakulását. - emelte ki Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 06. 21. kedd 09:03

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilormnbkamatdöntésgdpinflációeurhuf

Ma délután 14 órakor dönt a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa a hazai alapkamatról, majd 15 órakor érkezik a közlemény. Várakozásunk szerint ezúttal nem lesz módosítás, maradhat a 0,90%-os alapkamat. A magyar jegybank számára kiemelten fontos a mai kamatmeghatározó ülésen tárgyalt, negyedéves inflációs jelentés. A korábbi, márciusi jelentés alternatív forgatókönyvei szerint a külső monetáris politikai környezet a vártnál lazább lehet, azaz a másik fontos kérdés a magyar jegybank számára is, hogy mikor következik be az első kamatemelés az Egyesült Államokban. A júniusi esélyeket elmosta a májusban bekövetkezett visszaesés az amerikai foglalkoztatottságban és az egyre jobban erősödő félelmek a Brexittel kapcsolatban.

Nem valószínű nagyobb árfolyammozgás az MNB ülést követően
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS