SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A magyar jegybank 0,2%-al növelte a 2017-es inflációs vá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A magyar jegybank 0,2%-al növelte a 2017-es inflációs várakozását
A tegnapi MNB ülésen nem lett elmozdítva az irányadó ráta. A jegybank a jövő évi inflációs prognózisát 0,2%-ra módosította, a GDP előrejelzés viszont változatlan maradt, idénre 2,8, jövőre 3%-os növekedést várnak. - foglalta össze Saághy Pál, az Equilor vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 06. 22. szerda 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilormnbjegybankinflációgdpbrexitfeddraghi

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa tegnap kamatdöntő ülést tartott, ahol nem változott a 0,90%-os alapkamat, mely megfelelt a konszenzusnak. A kamatdöntő ülést követően megjelent közleményben a jegybank kiemelte, hogy a jelenlegi kamatszint és a laza monetáris kondíciók tartós fenntartása elősegíti az inflációs cél középtávú elérését, és a reálgazdaság ösztönzését. Ugyanakkor nyitva hagyták a lehetőséget a további, nem konvencionális eszközök alkalmazása előtt. Várakozásunk szerint, amennyiben a britek maradnak az EU tagjai, a Fed nem emel kamatot a nyáron, és kapunk egy újabb felminősítést, akkor további lazító lépések jöhetnek itthon. Szintén tegnap jelent meg a friss inflációs és GDP prognózis. Az inflációs előrejelzéseket 0,2%-kal emelte az MNB, az idei évit 0,5%-ra, jövő évit 2,6%-ra, a GDP prognózis változatlanul maradt, idén 2,8%-os, jövőre 3%-os növekedést várnak.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS