Extra funkciókért lépj be!

Nagyon szoros a verseny, fej-fej mellett a maradni és a menni vágyók
Ma minden szempár a britek felé fordul, hiszen reggel 8-tól lehet szavazni a Brexitre, vagy a Bremain-re. Napközben megnőhet a volatilitás a piacokon, a szavazás kimenetelétől függetlenül a legnagyobb mozgásokat a banki és biztosítási szektor részvényei mutathatják pénteken.
Megjelent: 2016. 06. 23. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorbrexitvolatilitásbritannia

A Brexitről történő népszavazás hazai idő szerint reggel 8-kor veszi kezdetét és egészen éjjel 11 óráig lehet az urnákhoz járulni. Az előzetes pollok másnap hajlani egy óra felé érkezhetnek, míg a végleges eredmények péntek reggel 8-kor esedékesek.

 

Igen szoros eredményre számíthatunk, a Financial Times összesítése alapján a szavazók 47%-a a bent maradásra, 45%-a a kilépésre voksolhat, és 8% a bizonytalanok aránya. A legfrissebb közvélemény-kutatások vegyesen alakultak, a YouGov 51-49%-ot mért 3 766 megkérdezett szavazó alapján, az Opinium 3 000 megkérdezett alapján 44-45%-ot, a TNS 2 320 megkérdezett alapján 41-43%-ot, míg a ComRes 1 032 megkérdezett alapján 48-42%-ot. A részvény-és devizapiacon is emelkedhet a volatilitás a mai kereskedésben.

 

A Brexit szavazás előtt egy nappal iránykeresés jellemezte a nemzetközi részvénypiacokat. Az amerikai S&P 500 végül 0,2%-os, a DJIA index pedig 0,3%-os gyengüléssel zárt, ugyanakkor a piacok idegességét mérő VIX-index ismét 20 pont fölé, azaz június 16-a óta nem látott magas szintre ugrott.

 

Nagyon közel áll egymáshoz a két tábor a legutóbbi statisztika szerint
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS