SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elkezdtek reagálni a nagy hitelminősítők a pénteki esem - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elkezdtek reagálni a nagy hitelminősítők a pénteki eseményekre
Folytatódott tovább az esés a hét elején, köszönhetően a britek kilépésének. Nő a bizonytalanság és senki sem tudja, hogy ez a folyamat mit fog okozni Európának és az USA-nak. Közben a hitelminősítők elkezdték lerontani Nagy-Britannia adósbesorolását.
Megjelent: 2016. 06. 28. kedd 09:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorbrexitbizonytalansághitelminősítőkfitch

A Standard & Poor's 2 fokozattal minősítette le a hosszú távú szuverén brit adósságot, így már egyik hitelminősítőnél sincs a legmagasabb, AAA fokozatban. Az S&P "AAA”-ról "AA”-ra vágta az Egyesült Királyság hosszú távú adósbesorolását, ráadásul továbbra is negatív kilátást tart érvényben, mely a további leminősítés lehetőségére utal.

A Fitch egy fokozattal, "AA+”-ról "AA”-ra rontotta a hosszú távú adósbesorolást, szintén negatív kilátás mellett. Mind a két hitelminősítő kiemelte, hogy a skótok lehetséges elszakadása megnyomná a csonka Egyesült Királyság GDP-hez mért adósságállományát, továbbá rontaná a GDP növekedési kilátásokat is. További kockázatot látnak az elemzőházak Európa pénzügyi központjának elvesztésében.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS