Extra funkciókért lépj be!

MOL, RICHTER, OTP: technikai elemzés reggeli mellé
A Richter ma bejelentette, hogy felvásárolja 190 millió svájci frankért a Finox Holding nevű vállalatot. Ez a hír jelentős hatással lehet a elkövetkezendő napok mozgására. A MOL és az OTP is érdekes lehet technikai szempontból. - mondta el Varga Zoltán, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2016. 06. 30. csütörtök 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorrictermolotpbuxtechnikai elemzés

Fontos közleményt tett közzé ma reggel a Richter, 190 millió svájci frankért felvásárolja a Finox Holding nevű vállalatot. A Finox Holding készítménye a Bemfola, mely kiválóan illeszkedik a Richter nőgyógyászati portfoliójába.

 

Érdemes megvizsgálni néhány vezető részvények árfolyamgrafikonját, elsőként kezdjük a Richterrel. A tegnapi kereskedésben sikerült az 50, és a 30 napos mozgóátlag felett zárni, és amennyiben az 5 500 Ft-os szint felett tud maradni a jegyzés, folytatódhat a pozitív korrekció, ez esetben a következő fontos ellenállási szint 5 700 Ft-nál húzódik. Természetesen a mai hír megítélése jelentősen befolyásolhatja a következő napok mozgását.

 

A MOL árfolyama sávozó mozgást végez, mely a 15 800, és a 16 900 Ft-os szintek között található. Mivel most a sávtető közelében vagyunk, hamarosan ismét negatív korrekció indulhat, és a 15 800 Ft-os szint felé indulhat el a jegyzés. A jelenlegi technikai kép alapján egyelőre nem számíthatunk arra, hogy a sávból ki tudna lépni az árfolyam.

 

Az OTP fontos szintet tesztelt a tegnapi kereskedésben, 6 500 Ft-ról fordult le, és megközelítette a hosszabb távú, neonzöld emelkedő trendvonalat. Itt negatív korrekció indulhat, de a feketével jelzett 200 napos mozgóátlag továbbra is fontos támaszt képez 6 220 Ft-nál, mely a Brexit-szavazás után kialakult, kisebb piaci pánik során is sikerrel fordította meg az esést.

Ha az 5 500 Ft-os szint felett tud maradni a Richter, akkor folytatódhat a pozitív korrekció

hamarosan ismét negatív korrekció indulhat a MOL-ban, és a 15 800 Ft-os szint felé indulhat el az árfolyam

Az OTP árfolyamában negatív korreció alakulhat ki
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS