SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Tovább gyengült a font Mark Carney szavaira - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Tovább gyengült a font Mark Carney szavaira
Tegnap folyatódott a pozitív korrekció, ami a Brexit után megindult, például a forint is jól teljesített. A font kurzusában folytatódott a gyengülés, miután Mark Carney jegybankelnök utalt a monetáris lazításra. - foglalta össze Saághy Pál, az Equilor Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 07. 01. péntek 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorbrexitindexekfontforintboe

Európában a Stoxx Europe 600 index 3 napos emelkedést követően 1,04%-os plusszal zárt, a brit FTSE 100 index 2,3%-ot erősödött. A szektorok közül a közszolgáltatók és a nyersanyagipari részvények mutatták a legjobb teljesítményt.

 

Mark Carney, a brit jegybank (BoE) elnöke szerint a Brexit hatására romlottak a gazdasági kilátások, ezért valamilyen, növekedést támogató monetáris lazításra lehet szükség a nyár folyamán. A bejelentésre újabb jelentős fontgyengülési hullám indult tegnap délután.

 

Egy fokozattal, AA plusz-ról AA-ra vágta le a Standard & Poor's az Európai Unió hosszú távú hitelbesorolását, mivel a Brexit gyengíti az unió költségvetési rugalmasságát. A hitelminősítő kitért arra, hogy az alap forgatókönyv szerint nem számított rá, hogy a britek a kilépés mellett döntenek.

 

Továbbra is kedvező a nemzetközi befektetői hangulat, tegnap az amerikai, és ma reggel az ázsiai részvényindexek is emelkedéssel zártak. A hazai részvénypiacon a Richtert lehet kiemelni, a tegnapi felvásárlási hírt rendkívül kedvezően fogadták a befektetők (+1,80%), további emelkedés várható a gyógyszergyártó árfolyamában a következő napokban. Az OTP árfolyama az elmúlt két napban megakadt a 6 500 Ft-os ellenállási szintben, nem várható, hogy sikerülne áttörni, a bankpapír a 6 200-6 500 Ft-os sávban mozoghat a közeljövőben.

Jól profitált a tegnapi napból a forint, az esti órákban a 315-öes szinteket is megközelítette az euróval szemben

Ismét elkezdett gyengülni a font, miután a brit jegybankelnök bejelentette, hogy szükség van monetáris lazításra
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS