Extra funkciókért lépj be!

Pénteken ítéletet mond hazánkról a Moody's
A héten a pénteki napra várnak a magyar befektetők, amikor reggel kilenckor a Statisztikai Hivatal az inflációs adatokat hozza nyilvánosságra, piaczárás után pedig a Moody’s közölheti véleményét a magyar adósság besorolásáról. - mondta el Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 07. 04. hétfő 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorcezmonetainflációmnbmoody's

A függetlenség napja van maAmerikában, ezért ma nincs kereskedés az USA-ban. Alacsonyabb forgalomra számíthatunk a hét nyitónapján, főbb makroadatok nélkül.

 

Holnap és szerdán nemzeti ünnepek miatt zárva tart a cseh tőzsde, melyen az elmúlt héten a Brexit aggodalmak csitulásával a CEZ és a Moneta részvényei is több, mint 6%-ot tudtak emelkedni.

 

A héten a pénteki napra várnak a magyar befektetők, amikor reggel kilenckor a Statisztikai Hivatal az inflációs adatokat hozza nyilvánosságra, piaczárás után pedig a Moody's közölheti véleményét a magyar adósság besorolásáról. Jelenleg a hitelminősítőnél egy osztattal a befektetésre ajánlott kategória alatt áll a magyar besorolás, a Brexit kihívásai és a költségvetési folyamatok azonban őszre vagy 2017-re tolhatják a várt második felminősítést. A makroadatok közül a pénteki inflációs adat továbbra is kifejezetten alacsony árnyomást mutathat, míg a szerdán közlendő májusi ipari termelési adatokból már a következő negyedéves GDP fontos komponensére következtethetünk. Áprilisban éves alapon 5% feletti növekedést mutatott az adat, amely egyébként igen változékony, de az előrejelzések májusra is hasonlóan magas számot jeleznek előre.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS