SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az EU szorgalmazza a további tagok felvételét - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az EU szorgalmazza a további tagok felvételét
Tegnap Franciaországban 6 európai és 6 nyugat-balkáni ország tartott találkozót. Az EU megerősítette a rendezvényen, hogy továbbra is szeretné bővíteni a tagországainak a számát. - foglalta össze az eseményeket Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 07. 05. kedd 09:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásbrexittagállamokbalkáni országok

Mind elemzői, mind ügyvédi részről még mindig olyan hírek jönnek a Brexittel kapcsolatban, hogy elkerülheti-e, illetven hogyan kerülheti el a kilépést, illetve annak következményeit Nagy-Britannia. Tegnap Franciaországban 6 európai és 6 nyugat-balkáni ország tartott találkozót. Az összejövetelen a Brexit-ről, illetve annak kockázatairól volt szó. Az EU megerősítette, hogy továbbra is szándékában áll újabb tagországokat felvenni a köreibe.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS