SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Fontos a mai nap a magyar gazdaság szempontjából - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Fontos a mai nap a magyar gazdaság szempontjából
Elérkeztünk a hét legfontosabb napjához, mind Amerikában, mind Magyarországon izgalmas lesz a kereskedés. Először jönnek magyar inflációs számok, majd jön az USA-ból NFP adat, végül pedig a Moody's fogja minősíteni hazánkat. - mondta el Saághy Pál, az Equilor vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 07. 08. péntek 09:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorgazdaságadpusamagyarországnfpmoody's

Tegnap szűk tartományban ingadoztak az amerikai részvényindexek, az európai emelkedés után az olaj árának meredek esése rontotta a hangulatot, míg az ellenpólust a vártnál némileg jobb ADP foglalkoztatottsági adat jelentette. Az utóbbi a várt 172 ezer fő helyett 173 ezer fő lett, amely indikációt jelent a ma délután érkező hivatalos jelentés előtt. A befektetők kiemelten figyelik az adatközlést abból a szempontból, hogy a májusi rendkívül gyenge érték anomália volt-e, vagy trendfordulót láthatunk a munkaerőpiacon.

 

Már napok óta érezhető a vételi nyomás a magyar részvényeken és a forinton, mivel a mai piaczárás után a Moody's közölheti véleményét a magyar adósság besorolásáról. Jelenleg a hitelminősítőnél egy osztattal a befektetésre ajánlott kategória alatt áll a magyar államadósság, a Brexit kihívásai és a költségvetési folyamatok azonban őszre, vagy 2017-re tolhatják a várt második felminősítést az elemzők egy része szerint. Mások kifejezetten optimisták és kilátásba helyezik, hogy a Fitch után a Moody's is kiemelheti Magyarországot a bóvli kategóriából.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS