SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az Alcoa jelentése ma éjjel megadja a gyorsjelentési szez - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az Alcoa jelentése ma éjjel megadja a gyorsjelentési szezon alaphangját
Indul a gyorsjelentési szezon! Eddig az S&P 500 tagok közül 23 tette közzé beszámolóját, de a piac továbbra is az Alcoához köti az informális kezdést. Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzőjének elmondása szerint nagyobb profitcsökkenésről szól a konszenzus.
Megjelent: 2016. 07. 11. hétfő 08:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequiloralcoagyorsjelentéss&palumínium

Ma éjjel nem hivatalosan is elindulhat az amerikai gyorsjelentési szezon, amely a második negyedéves számokat fogja hozni. Helyi idő szerint hajnali 3-kor teszi közzé második negyedéves beszámolóját közzé a világ egyik legnagyobb alumíniumipari cége. Ez két dolog miatt fontos: egyrészt azért, mert az Alcoa idén, az év második felében ketté fogja választani a működését, így a negyedéves számok nem összességében csak a tiszta működési eredményt fogják tükrözni, hanem már az átalakításhoz szükséges költségtételek is valószínűleg szerepelni fognak benne. Ennek megfelelően mindössze 9 centes részvényenkénti profittal számolhatunk az Alcoa jelentésében, amely önmagában jelentős visszaesés a tavalyi 19 centes profithoz képest. Ugyanakkor ebben benne van az is, hogy az alumínium ára a tavalyi szinthez képest jóval alacsonyabban van, de láthattuk idén a kedvező trendet az Alcoa számára, hiszen már 1600 dolláros szintig pattant fel a tonnánkénti alumínium ára. Ugyanakkor ez még mindig elmarad a tavalyi 2000 dollár körüli csúcsértékektől - fejtette ki Kovács Bálint.

A tavalyi év szebben festett az óriásvállalatnak

Az alumínium ára már kikerült a gödörből
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS