Extra funkciókért lépj be!

Pozitívan fogadta a piac az Alcoa gyorsjelentését
Közzétette a számait az Alcoa alumíniumipari óriás, megkezdődött a második negyedéves gyorsjelentési szezon. A cég számait a piac jól fogadta, kétszer is emelkedett három és fél százalék körüli mértékben a papír értéke - mondta el Kiss Tamás, az Equilor private banking referense.
Megjelent: 2016. 07. 12. kedd 08:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequiloralcoagyorsjelentéseredményvárakozásusas&p 500

Az optimizmus nem ismert határokat tegnap, új történelmi csúcson zárt az S&P500, a Nasdaq pedig 2016-os csúcsértékét érte el ismét. A pénteki amerikai munkaerőpiaci jelentés mellett a brit hírek és a japán részvénypiaci események is pozitívan hatnak a mai hangulatra. Az Alcoa gyorsjelentése is hozzátett a képhez. A részvény napközben és az eredmény publikálása után is jelentősen emelkedett, ugyanakkor a második negyedéves 135 millió dolláros eredmény csökkenés az előző negyedévhez képest, és a részvényenkénti eredmény is 9 centre esett a tavaly ilyenkor közzétett 10 centről.

 

Az S&P500 részvényindex pedig új történelmi csúcson zárta a napot, 2138 dollár feletti értékkel. Mintha senkit nem zavarna, hogy folyamatosan, negyedévről-negyedévre csökkennek a vállalati profitok Amerikában.

Kétszer is emelkedett a gyorsjelentés napján az Alcoa értéke

Az S&P500 megállíthatatlan, új csúcsot ütött hétfőn
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS