SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Pozitívan fogadta a piac az Alcoa gyorsjelentését - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Pozitívan fogadta a piac az Alcoa gyorsjelentését
Közzétette a számait az Alcoa alumíniumipari óriás, megkezdődött a második negyedéves gyorsjelentési szezon. A cég számait a piac jól fogadta, kétszer is emelkedett három és fél százalék körüli mértékben a papír értéke - mondta el Kiss Tamás, az Equilor private banking referense.
Megjelent: 2016. 07. 12. kedd 08:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequiloralcoagyorsjelentéseredményvárakozásusas&p 500

Az optimizmus nem ismert határokat tegnap, új történelmi csúcson zárt az S&P500, a Nasdaq pedig 2016-os csúcsértékét érte el ismét. A pénteki amerikai munkaerőpiaci jelentés mellett a brit hírek és a japán részvénypiaci események is pozitívan hatnak a mai hangulatra. Az Alcoa gyorsjelentése is hozzátett a képhez. A részvény napközben és az eredmény publikálása után is jelentősen emelkedett, ugyanakkor a második negyedéves 135 millió dolláros eredmény csökkenés az előző negyedévhez képest, és a részvényenkénti eredmény is 9 centre esett a tavaly ilyenkor közzétett 10 centről.

 

Az S&P500 részvényindex pedig új történelmi csúcson zárta a napot, 2138 dollár feletti értékkel. Mintha senkit nem zavarna, hogy folyamatosan, negyedévről-negyedévre csökkennek a vállalati profitok Amerikában.

Kétszer is emelkedett a gyorsjelentés napján az Alcoa értéke

Az S&P500 megállíthatatlan, új csúcsot ütött hétfőn
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS