SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Zöldbe fordult minden piac a londoni kivételével - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Zöldbe fordult minden piac a londoni kivételével
Az amerikai piacon a kezdeti optimizmus megtört, de pluszban, a Dow Jones és az S&P 500 esetében új történelmi csúcson zártak az indexek. Az FTSE viszont esett. A GBP/HUF már 377-ig kúszott vissza. Kamatot dönt a Bank of Canada, és ma jelent a gyorséttermes Yum! Brands is.
Megjelent: 2016. 07. 13. szerda 08:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorrészvényindexs&p500dow jonesftsegbphufyum! brands

Az optimizmus nem ismert határokat az európai bankszektorban az Unicredit tegnap közzétett átstrukturálási tervei után. Az autóipari részvények is kiváló napot tudhatnak maguk mögött, mivel a Daimler kedvező negyedéves számokat szellőztetett meg. Az amerikai piacon a kezdeti optimizmus megtört, de pluszban, a Dow Jones és az S&P 500 esetében új történelmi csúcson zártak az indexek. A ma este megjelenő Bézs-könyv a régiós munkaerőiacokról is fontos információkat tartalmazhat a piac számára a múlt pénteki optimizmusra okot adó amerikai adat után.

 

A tegnapi 4,6%-os illetve 4,8%-os árfolyam-emelkedés után mind a WTI mind a Brent a negatív tartományba fordult, miután az API adatközlése szerint az amerikai olajtartalékok 2,2 millió hordóval növekedtek az előző héten. A hír felerősítette a kereslet-kínálat egyensúlyával kapcsolatos aggodalmakat, az elemzők a tartalékok csökkenését várták. A tegnapi délutáni áremelkedés az OPEC pozitív hangvételű havi jelentésének volt köszönhető, az olajpiaci volatilitás a mai EIA adatközlés előtt azonban fennmaradhat.

 

Ma beadja a lemondását David Cameron. az új miniszterelnök Theresa May, aki a kampány során a bent maradás mellett állt ki. A befektetők jól fogadták a gyors döntést, a font árfolyama és a kockázatos eszközök emelkedni kezdtek már a hét végén a hírekre. Időközben kiderült, hogy a brit parlament alsóháza szeptember 5-én fogja megvitatni a petíciót, mely egy második Brexit-szavazást szeretne kiírni, de ennek esélye alacsonynak mondható..

 

Mark Carney brit jegybankelnök egy parlamenti meghallgatáson tegnap megerősítette, hogy amennyiben a Brexit-szavazás eredményének negatív hatásai megkívánják, készek további intézkedéseket hozni. A múlt héten kezdetként 0,5%-ról 0%-ra csökkentették az anticiklikus tőkepuffert, a brit jegybank pedig csütörtökön tartja soron következő kamatdöntő ülését, az előzetes konszenzus 25 bázispontos kamatvágást vár. Carney elmondta, hogy a font árfolyama jelenleg az alkalmazkodás fázisában van, ezért hektikus maradhat a következő időszakban, de a gyengülő deviza hosszabb távon segíthet a brit gazdaság versenyképességének növelésében.

 

Ma hajnalban közölték, hogy az előzetesen közzétett adatoknál is nagyobb mértékben esett vissza a japán ipari termelés volumene májusban. Korábban 2,3%-os csökkenést mértek, míg a ma véglegesített adatok szerint 2,6%-os volt a visszaesés. A kapacitáskihasználtság 2,4%-kal esett vissza. Mindez megerősíti, hogy a japán gazdaság gyengélkedése miatt hamarosan további jegybanki, és kormányzati intézkedésekre lehet szükség.

 

Ma 16 órakor tartja a kanadai jegybank (BoC) a kamatdöntő ülését. A várakozásaink – és az általános konszenzus – szerint nem változtatnak a 0,5%-os alapkamaton. A legutóbbi kamatdöntési közleményben kiemelték, hogy aggódnak az ingatlanpiacon kialakult eszközár-buborék miatt, mely a tartósan alacsony kamatoknak köszönhető, ráadásul az ingatlanárakban óriási regionális eltérések alakultak ki. A jegybankárok alapvetően elégedettek voltak a zajló folyamatokkal, az infláció alakulása megfelelt a jegybank várakozásainak, a célérték 2%.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS