SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A technikai kép gyengülést jelez a kengurupénz kurzusáb - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A technikai kép gyengülést jelez a kengurupénz kurzusában
A hajnalban publikált ausztrál kamatdöntő ülés jegyzőkönyve szerint a jegybankárok esélyesnek tartják az augusztusi kamatvágást. A közlemény hatására jelentőset gyengült az ausztrál dollár a főbb devizákkal szemben. mondta el Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 07. 19. kedd 09:04

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorelemzésausztrál dolláreuródollár

Ma hajnalban megismerhettük a legutóbbi ausztrál kamatdöntő ülés jegyzőkönyvét, melyből kiderült, hogy a jegybankárok komoly esélyt látnak az augusztusi kamatvágásra, előtte azonban mindenképpen szeretnék megismerni a második negyedéves inflációs számokat. melyek július 27-én érkeznek. A jegybankárok megállapították, hogy az infláció tartósan alacsony maradhat, mely messze elmarad a jegybank 2-3%-os célsávjától. A közlemény megjelenését követően 54%-ról 56%-ra emelkedett az augusztusi kamatvágás esélye a határidős árazások alapján, és jelentősen gyengült az ausztrál dollár az euróval, és az amerikai dollárral szemben.

 

Az amerikai dollárral szemben folytatódik a múlt hét pénteken megindult negatív korrekció, a következő meghatározó támasz a 0,75-ös szint, melyet a pirossal jelzett 30 napos mozgóátlag követ 0,7478-nál. A technikai kép alapján azonban ennél nagyobb csökkenésre számíthatunk, jó esély van a 200 napos mozgóátlag, és a zölddel jelzett emelkedő trendvonal megérintésére a következő időszakban, melyek 0,73 közelében mozognak jelenleg.

 

Az euró-ausztrál dollár árfolyama egy hosszabb távon is meghatározó támaszról fordult, mely 1,45-nél húzódik. A ma megindult emelkedés során az első komolyabb ellenállási szint a 30 napos mozgóátlag, mely jelenleg 1,4915-nél található, előtte pedig egy gyengébb akadályt találunk 1,4780-nál.

 

Összességében a technikai képek alapján folytatódhat az ausztrál dollár gyengülése a következő napokban, és jövő hét szerda hajnalban érkezik az inflációs adat, mely ismét jelentősen befolyásolhatja majd a mozgást, hiszen amennyiben alacsony lesz, tovább nőhet a kamatvágás esélye.

Az amerikai dollárral szemben folytatódik a múlt hét pénteken megindult negatív korrekció

A ma megindult emelkedés során az első komolyabb ellenállási szint a 30 napos mozgóátlag
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS