SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Továbbra is dobálja a török eszközöket a múlheti pucc - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Továbbra is dobálja a török eszközöket a múlheti puccskísérlet
A múltheti török események még mindig éreztetik a hatásukat a piacok, kiváltképp a török lírán, melynek árfolyama a tegnapi napon jelentősen gyengült. Tovább pörögnek a gyorsjelentések, a mai napon is érdemes figyelemmel kísérni őket. - mondta el Saághy Pál vezető üzletkötő.
Megjelent: 2016. 07. 20. szerda 09:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilortörök líragoldman sachssap

A tegnapi kereskedésben jelentősen gyengült a török líra árfolyama. A török jegybank a várakozásoknak megfelelően a hitelrátát 9%-ról 8,75%-ra csökkentette, az alapkamaton, és a betéti rátán nem változtatott, tehát tovább szűkült a kamatfolyosó. A közleményben kiemelték a javuló fizetési mérleget, valamint a visszafogott, de stabil gazdasági növekedést. A múlt heti puccskísérlet kapcsán a döntéshozók megemlítették a likviditás-növelő intézkedések volatilitás-csökkentő hatását, valamint a szigorú monetáris politika és a makroprudenciális eszközök hozzájárulását a gazdaság ellenálló képességének növeléséhez. A közlemény végén a döntéshozók a szigorú monetáris politika fenntartása mellett foglaltak állást az inflációs várakozások alakulásának tükrében. Délután a Moody's Investor Service leminősítési felülvizsgálat alá vette Törökország adósbesorolását, mely jelenleg Baa3, még befektetési kategóriába tartozó szinten van, negatív kilátással, közeleg tehát a leminősítés. Folytatódott a tisztogató akció, tegnap 21 ezer, magániskolásban dolgozó tanártól vonták meg az engedélyt a hatóságok.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS