SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A technikai kép komoly lefele mozdulást jelez előre az eu - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A technikai kép komoly lefele mozdulást jelez előre az euró/dollárban
Ma lesz az első kamatdöntő ülése az EKB-nak a Brexit óta először. Az elemzők nem valószínűsítenek változást a kamatokon, illetve az eszközvásárlási programon. Ennek kapcsán vizsgáltuk meg Varga Zoltánnal, az Equilor Befektetési Zrt. elemzőjével az EUR/USD technikai képét.
Megjelent: 2016. 07. 21. csütörtök 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilortechnikai elemzéseuródollárdraghiekb

Ma délután tartja kamatdöntő ülését az Európai Központi Bank. Várhatóan nem változnak a kamatszintek, az irányadó kamat 0%, az aktív oldali ráta 0,25%, a betéti ráta -0,40% maradhat, és az eszközvásárlási programot illetően sem várunk módosítást. A kamatdöntést követő sajtótájékoztatón várhatóan Draghi beszélni fog a vállalati szektort érintő program (CSPP) eddigi tapasztalatairól. A Brexit miatt tovább gyengülhet az európai gazdasági aktivitás a következő hónapokban, így nem lehet kizárni, hogy az év végéig az QE program ismételt bővítésére kényszerül az EKB. Délután emelkedő volatilitásra számíthatunk az euró keresztárfolyamaiban. A határidős árazások alapján mindössze 12% az esélye egy mai kamatvágásnak, és 52%, hogy az idei évben tovább fog lazítani az európai jegybank.

 

Ennek kapcsán érdemes megvizsgálni az euró-dollár árfolyamgrafikonját, mit mutat a technikai kép. A grafikonon látható, hogy a Brexit napján fontos emelkedő trend került letörésre, ezt követően visszatesztelte az árfolyam a feketével jelzett 200 napos mozgóátlagot. A tegnapi kereskedésben rövid ideig az 1,10-es támasz alatt is járt a jegyzés, azonban végül nem került sor a letörésére. Ezt a szintet érdemes figyelni ma a következő napokban is, amennyiben szignifikánsan elesik, jelentős tér nyílhat meg a további csökkenés előtt, ez esetben 1,0910-nél, és 1,0820-nál találjuk a következő támaszokat. A Bollinger-szalagok mozgásából arra lehet következtetni, hogy néhány napon belül komolyabb elmozdulás indulhat, és amíg a piros csökkenő trendcsatornában vagyunk, lefelé mutat a kép. A trendcsatorna felső trendvonala jelenleg az 50 napos mozgóátlaggal egy szinten, 1,1180-nál található.

Jelentős tér nyílhat meg a további csökkenés előtt az euró/dollárban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS