SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Vegyes eredmények érkeztek a Daimler-től - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Vegyes eredmények érkeztek a Daimler-től
Pörög tovább a gyorsjelentési szezon, a német autóóriás, a Daimler vegyes számokat publikált. A tengerentúlról az Ebay és a Biogen is tegnap közzé tette gyorsjelentését. - foglalta össze Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 07. 22. péntek 09:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorgyorsjelentésdaimlerebaybiogen

A tavalyi évhez képest vegyes teljesítményt láthattunk a Daimlertől a második negyedévben. Az árbevétel 3%-kal 38,61 milliárd euróra emelkedett, melyet az 5 szegmens közül a teherautók kivételével mindegyik támogatni tudott. Elsősorban a kisteherautók, és a buszok iránt kereslet élénkült a negyedév során, de továbbra is erős maradt a Mercedes-Benz személyautó részleg teljesítménye is a bevétel soron.

 

A jelentésen tovább haladva azonban kedvezőtlen, hogy a személyautó részleg a negyedév során magasabb költségtételekkel működött, így az egyszeri tételektől tisztított üzemi eredmény is 1,1%-kal 2,21 milliárd euróra zsugorodott. Az egyszeri költségelemekkel vett EBIT 37%-kal 1,41 milliárd euróra esett vissza, de hozzá kell tenni, hogy olyan egyszeri tételek rontották a negyedévet, mint például a 440 millió eurót taksáló Takata légzsákok javítása, amellyel a jövőben jó eséllyel nem kell számolnia a gyártónak. Mindez azt eredményezte, hogy a részlegnél kiemelten figyelt üzemi eredményhányad 10,5%-ról 6,4%-ra csökkent.

 

A Daimler a Volkswagenhez hasonlóan a pénzügyi szegmens növekedését tűzte ki célul, amely ebben a negyedévben is növekvő bevételről jelentett. A Daimler közölte, hogy felvásárolja az Athlon lízingcéget 1,1 milliárd euróért, az ügylet a 4. negyedévben zárulhat le.

 

A jövővel kapcsolatban továbbra is bizakodó a vállalat, tartja 2016-os előrejelzését. Meglátásuk szerint a globális autópiac a második félév folyamán újabb lendületet vehet, különösen Kínában számolnak nagyobb felfutással.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS