SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Felpörgetik a héten az állóvizet a jegybankok - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Felpörgetik a héten az állóvizet a jegybankok
A héten három fontos kamatdöntő ülés is lesz (MNB, FED, BoJ), óriási változásokra nem számítanak az elemzők, inkább a kommunikációk lesznek fontosak. Vállalati fronton is lesznek érdekes hírek. - foglalta össze a hetet Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 07. 25. hétfő 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorkamatdöntésfedmnbbojjendolláryahooverizonrichter

Haruhiko Kuroda japán jegybankelnök a hétvégi G20-as találkozón elismételte, hogy nem tárgyaltak a helikopterpénz bevezetéséről, azonban készek arra, hogy további lazító intézkedéseket hozzanak, amennyiben szükségesnek látják. Péntek hajnalban tartja a japán jegybank (BoJ) soron következő kamatdöntő ülését, melyen az előzetes várakozások szerint további lazító lépéseket jelenthetnek be, és kiterjeszthetik az eszközvásárlási program keretén belül vásárolható instrumentumok listáját, akár tőzsdén kereskedett befektetési alapokra is. A kamatdöntő ülésekre felkészülve a dollár tovább erősödött a jennel szemben, mivel a kereskedők arra számítanak, hogy a Fed továbbra is kivár most szerdán, de a BoJ intézkedései gyengítik majd a távol-keleti fizetőeszközt.

 

A Marketwatch úgy tudja, hogy a Verizon 4,8 milliárd dollárért vásárolhatja fel a Yahoo-t, a hivatlaos bejelentés ma érkezhet. Az internetes üzletág mellé ingatlanok is kerültek a "bevásárlókosárba”, az ajánlat pedig jóval nagyobb a várt 3-3,2 milliárd dolláros értéknél. A Verizon szándéka valószínűleg a Yahoo core üzletágának beolvasztása a tavaly felvásárolt AOL-ba, létrehozva ezzel a harmadik legnagyobb online hirdetésekkel foglalkozó céget a Google és Facebook mögött. A befektetők figyelme azonban a Verizon mellett a Yahoo Alibabában, illetve a Yahoo Japan-ban meglévő részesedésére irányulhat, ezek összeértéke piaci áron közel 40 milliárd dollár. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS