SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A 312-es szint tartogathat vételi lehetőségeket az euró/ - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A 312-es szint tartogathat vételi lehetőségeket az euró/forintban
Ma délután lesz az MNB kamatdöntő ülése, ahol az előrejelzések szerint nem fognak változtatni az irányadó rátán. Viszont lehetnek olyan lépései a jegybanknak, amelyek gyengíthetik a forintot. - fejtette ki Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 07. 26. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilormnbjegybankkamatdöntéseur/huf

Ma délután tartja kamatdöntő ülését a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa. Várakozásunk szerint nem fognak módosítani a jelenleg érvényes, 0,90%-os alapkamaton, azonban a bankközi kamatlábakat nemkonvencionális eszközökkel folyamatosan szorítják lefelé, ez pedig forintgyengítő hatású.

 

Ennek kapcsán érdemes áttekinteni az euró-forint árfolyamgrafikon technikai képét.

 

Látható, hogy február óta egy szabályos emelkedő trendcsatornában mozog az árfolyam, melynek ismét elérkeztünk az alsó trendvonalához, mely 312-nél húzódik. Amennyiben nem törik le a támasz, hamarosan ismét forintgyengülés veheti kezdetét, melynek során az első fontosabb ellenállási zóna a 314-315-ös tartományban húzódik, ezt követően pedig 318-nál találunk kiemelten fontos szintet. Ezt a forgatókönyvet csak abban az esetben vethetjük el, ha a 311-es szint szignifikánsan elesik, ez esetben ismét elérhető lehet a 307-es szint, ahonnan február közepén megindult az emelkedés.

 

A mai kereskedés izgalmasnak ígérkezik, a 312-es szint közelében érdemes lehet a vételi lehetőségeket keresni.

A 312-es támasszintnél érdemes lehet napon belül beszállni az eszközbe
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS