SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Összességében szép számokat közölt az Apple - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Összességében szép számokat közölt az Apple
Az elemzői várakozásokat felülmúlta a világ legnagyobb tőzsdei cégének a gyorsjelentése. Az Apple részvénye erre a hírre jelentős 7%-os felértékelődést mutatott és 103 dollárt meghaladó árfolyam alakult ki. - foglalta össze Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 07. 27. szerda 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorapplegyorsjelentéseladásokiphonemac

Ismét meghaladta a várakozásokat az Apple, a zárás után közzétett gyorsjelentés hatására több mint 5%-ot emelkedtek a részvények. Bár az iPhone eladások nem érték el a mérföldkőnek számító 1 milliárd darabot, a piac véleménye szerint az Apple már maga mögött hagyta a mélypontot az iPhone-ok értékesítésében. A szolgáltatások üzletág ismét kimagasló teljesítményt, számszerűen 19%-os növekedést nyújtott. 

 

A zárás után közzétett gyorsjelentés hatására több mint 5%-ot emelkedtek a részvények
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS