SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nehéz értelmezni a Richter eredményeit, de alapvetően j - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nehéz értelmezni a Richter eredményeit, de alapvetően jók a tendenciák
Éjszaka derült fény a Richter gyorsjelentésére. A cég nettó profit soron meghaladta a várakozásokat, azonban az üzemi eredmény nem ütötte meg az előrejelzéseket. Alapvetően vegyesek a számok, de jó a tendencia. - foglalta össze Kiss Mónika az Equilor vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 07. 28. csütörtök 09:26

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorrichternegyedéveredmények

2016 első féléve során a teljes árbevétel forintban 1,8%-kal emelkedett a gyógyszercégnél, Romániában, Kínában, az EU15 régió egyes piacain, valamint Lengyelországban elért árbevétel növekedést ellensúlyozta az Oroszországban, az Egyéb FÁK régióban és az USA-ban elért forgalomcsökkenés. Az üzleti eredmény csökkenése a bruttó fedezet mérséklődésének, valamint az értékesítési és marketing költségek emelkedésének a következménye.

 

A nettó profit túlszárnyalta a várakozásokat, de itt inkább az árfolyamnyereségek és az adókedvezmények domináltak. Sokkal jobb képet nyújt a jelenlegi helyzetről a fedezeti hányad és az üzemi eredményhányad. Ez előbbi 2016 első félévében 59,6 %-ra csökkent az előző év azonos időszakában elért 63,4 %-ról és némileg elmaradt a várakozásainktól. Az utóbbi esetében pedig az egyszeri bevétel nélkül számított mutató 13,1 % volt, ez a menedzsment célkitűzését meghaladja. A vezetés konzervatív terveit ezekkel a trendekkel a vállalat probléma nélkül teljesítheti.

 

A gyorsjelentést követő sajtótájékoztatón a szokásos árbevételi becslések mellett a Vraylarról érkező esetleges hírek mozgathatják a részvény árfolyamát. Ám a Richter második negyedéves jelentésben még csak néhány hetes adatok állnak majd rendelkezésre, ezért ezzel kapcsolatban az augusztus 8-án jelentő Allergan jelentésig valószínűleg várnunk kell. A frissen bejelentett Finox felvásárlásáról szóló esetleges további információk is fontosak lesznek, ahogyan a bioszimiláris termékvonal többi tagjáról is érkezhetnek új hírek.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS