SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem lépett semmit a japán jegybank a várakozásokkal elle - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem lépett semmit a japán jegybank a várakozásokkal ellentétben
A hajnali legfontosabb hír a japán jegybank ülése volt, ahol az elemzői várakozásokkal ellentétben nem változtatott a japán jegybank, sem az alapkamaton, sem pedig az eszközvásárlási programon. - magyarázta el Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 07. 29. péntek 09:32

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorbojjapánkurodagyorsjelentésalphabet

A japán jegybank változatlanul, -0,1%-on hagyta az újonnan elhelyezett betétek kamatrátáját, és nem jelentett be új intézkedést, ezzel csalódást okozott a piacon. Ugyanakkor vizsgálják annak lehetőségét, hogy az eszközvásárlási programot kiterjesszék-e a tőzsdén kereskedett befektetési alapokra. A döntést követően jelentősen erősödött a jen árfolyama.

 

Az Alphabet gyorsjelentése meghaladta a várakozásokat, a 8,04 dolláros EPS konszenzushoz képest 8,42 dolláros EPS-t jelentett a cég. Ugyanígy az Amazon is túl tudta teljesíteni a vár 1,12 dollárt részvényenként, 1,78 dolláros eredménnyel. A piac utáni kereskedésben a részvények esni kezdtek, miután a következő negyedéves várakozások nem érték el az előrejelzetteket.

4%-ot emelkedett az Alphabet részvénye, mert a cég minden soron megverte az elemzői várakozásokat
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS