SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jelentett a Heineken: vegyes eredményeket kaptunk a sörór - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jelentett a Heineken: vegyes eredményeket kaptunk a söróriástól
Ma reggel pluszban nyithat Európa, nagyobb mozgásra a bankszektorban számíthatunk. Reggel megismerhettük a Heineken számait, amely igencsak vegyesen alakult a várakozásokhoz képest. - foglalta össze Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 08. 01. hétfő 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorázsiaheinekenvietnámfoci eb

Vegyes eredményeket hozott a Heineken ma reggeli féléves jelentése. A világ harmadik legnagyobb sörgyártója az első félév alatt 10,1 milliárd eurós bevételt ért el, amely kismértékben elmaradt a várakozásoktól. A tisztított nettó eredmény szintén a várt alatt alakult, 977 millió euróról jelentett a Heineken az 1,01 milliárd euróval szemben. Az egyszeri tételektől megtisztított adózás előtti eredmény azonban kedvező lett, hiszen közel 13%-os növekménnyel sikerült felülteljesíteni a konszenzus 1,67 milliárd euróját.

 

A pénzügyi számokon túl elmondható, hogy az organikus volumen, más szavakkal a sörfogyasztás 4,1%-kal bővült a gyártónál, noha a piac ennél valamivel nagyobb, 4,3%-os növekménnyel számolt. Az organikus bevétel (devizahatásoktól mentes) 4,7%-kal nőtt. Régiós bontásban látható, hogy Ázsia és elsősorban Vietnám okozott meglepetést, hiszen a térségben 16% helyett 19,4%-kal nőtt a forgalom. Európában szerény mértékű volt a növekedés, és a tengerentúlon is a vártnál alacsonyabb volt az eladások bővülése. Az afrikai és kelet-európai régió összességében továbbra is gyengén teljesített, ahol elsősorban Nigéria és Oroszország jelentette a nehezéket.

 

A befektetőknek pozitívum, hogy a Heineken 51 cent helyett 52 centes évközi osztalék kifizetéséről döntött, a kifizetés augusztus 11-én esedékes.

Vegyesre sikerültek a Heineken számai, nagyobb mozgásokat láthatunk ma a paipírban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS