SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rekord eladási számokat produkált a BMW autóóriás - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rekord eladási számokat produkált a BMW autóóriás
Az elmúlt negyedév során rekord mennyiségű, több, mint 605 ezer autót értékesített a BMW. A jó gyorsjelentésnek köszönhetően ismét elérhetővé válhat a 85 eurós szint, ami jelentős emelkedést jelentene. - mondta el Kis Tamás, az Equilor Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 08. 02. kedd 09:23

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorbmwgyorsjelentéseladáseredmény

Rekordot döntött a BMW, soha ennyi autót nem értékesítettek egy negyedévben, mint a nemrég lezárult második negyedév alatt. A reggeli jelentésből kiderült, hogy a bajorok a legutóbbi negyedév során 5,8%-kal több autót, 605,5 ezer darabot értékesítettek, amely rekordnak számított. Hasonlóan erős teljesítményt láthattunk, ha a BMW első félévét nézzük. Az eladások kisebb meglepetésre Európában pörögtek fel leginkább, jól teljesített a német és a brit piac. Ázsiában is nőttek az eladások, míg a kínai piacon visszafogott, 4,3%-os növekményről számolt be a gyártó, ellenben Észak-Amerikában jelentős, 7,4%-os visszaesés volt megfigyelhető.

 

A pénzügyi adatokat tekintve sikerült a várt felett teljesítenie a BMW-nek, az árbevétel 25 milliárd euróra emelkedett a konszenzus 24,5 milliárd eurójával szemben. Az üzemi eredmény 2,73 milliárd euróra ugrott, a piac pedig 2,67 milliárd euróval számolt. A BMW-nél, mint minden európai autógyártónál, kiemelten figyelt a személyautó részleg üzemi eredményhányada, amely most a várt 9,1% helyett 9,5%-ra javult, mellyel a Daimler mögé, de a Volkswagen elé ékelődött be.

 

Ahogy a Daimler is, a bajorok is átmeneti negyedéven vannak túl a termékciklusokat tekintve. Az aktuális ciklus a 2009-es üzleti évben indult az új 7-es széria megjelenésével, és azóta minden évben újabb modell(ek) bemutatásával tartják fenn a vásárlók érdeklődését. A BMW jelenleg az 5-ös szériát futtatja ki, jövőre jön az új változat, de addig a Daimler márciusban megjelent E-osztálya szívja el a potenciális vásárlók egy részét.

A BMW jó számainak köszönhetően szép emelkedés jöhet a részvényben
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS