Extra funkciókért lépj be!

Igen jól muzsikáltak a gyógyszergyártók részvényei a tegnapi napon
Tegnap negatív hangulat uralkodott az európai tőzsdéken, ami az amerikai piacra is átgyűrűzött. Voltak olyan cégek akik viszont jól teljesítettek, néhány gyógyszergyártó 10% körüli pluszokat hozott a részvényeikben. - mondta el Varga Botond, az Equilor Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 08. 03. szerda 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilortőzsderossz hangulatgyógyszercégekolajeur/usd

Tegnap az amerikai kereskedési szakaszban is kitartott az általános negatív befektetői hangulat, a DJIA index 7. napja zárt csökkenéssel. Az S&P 500 index 0,6%-ot gyengült, ahol a 10 szektorból 9 végzett a piros tartományban. A hétfői kereskedésben nagyot eső energiaszektor korrigált, 0,1%-os pluszban zárt. A technológiai cégeket tömörítő Nasdaq Composite 5 napos emelkedést tört meg, 0,9%-os mínusszal zárt.

 

Makroadatok közül ma a délután 14:15-kor érkező ADP foglalkoztatottsági adat tartogathat izgalmakat, míg a délelőtti európai BMI adatok csak marginális hatással lehetnek a kereskedésre. Az olaj ára ma hajnalban ismét gyengült, így továbbra is 40 dollár alatt ingadozik a hordónkénti WTI típusú olaj kurzusa.

 

A Tesla piaczárás után teszi közzé negyedéves eredményeit, melyet éjjel 10 órától követ sajtótájékoztató. A befektetők a pénzügyi számokon túl a Teslánál kiemelten figyelt leszállítási darabszámokra, valamint a konferenciára összpontosítanak. A Tesla jelentéséről részletes előrejelzést egyedi sztorinkban olvashatnak.

A jó gyorsjelentés hatására a Mallinckrodt árfolyama 14%-ot tudott emelkedni

A Biogen részvénye is jelentős, 9%-os emelkedéssel zárta a tegnapi kereskedést
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS