SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A mai BoE kamatdöntés komoly volatilitást hozhat a font p - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A mai BoE kamatdöntés komoly volatilitást hozhat a font piacára
A Brexit után egy kereskedési sávba került be a GBP/USD az 1,28, és 1,35-ös szintek között. Ma lesz a brit jegybank kamatdöntése melyet követően érdemes a sávozó kereskedés szabályait betartani. Varga Zoltánnal, az Equilor elemzőjével megnéztük technikai szempontból a kurzust.
Megjelent: 2016. 08. 04. csütörtök 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorboekamatdöntésdevizapiacangol font

Ma délután 1 órakor ismerhetjük meg a brit jegybank inflációs jelentését, illetve várhatóan 25 bázispontos kamatvágást is végrehajthatnak, melynek jelenlegi esélye a határidős árazások alapján 99,8%, tehát a piac biztosra veszi a lépést. A fontosabb kérdés inkább az lehet, hogy bejelentenek-e újabb ösztönző csomagot, illetve kapunk-e utalást a további kamatpályát illetően. A font árfolyammozgása szempontjából fontos lehet a jegybank inflációs, és növekedési várakozása is. A jegybank igen nehéz helyzetben van, hiszen ha csak kamatcsökkentést jelent be, csalódást okozhat a befektetők körében, ezért várhatóan Mark Carney azt fogja kommunikálni, hogy a jegybank mindent megtesz a gazdaság stabilizálása, és a jegybanki célkitűzések elérése érdekében.

 

A font árfolyammozgásában mindenképpen növekvő volatilitásra számíthatunk a mai kereskedésben, ennek kapcsán érdemes megvizsgálni a grafikont, hol húzódnak fontos szintek.

 

Látható, hogy a Brexit-et követő héten az 1,28, és 1,35-ös szintek között alakult ki egy kereskedési sáv, mely jelenleg is tart, ezért erre a két értékre kell figyelni, a technikai kép alapján egyelőre nem várható, hogy sikerül áttörni a felső ellenállást, az áttörésre csak abban az esetben lenne reális esély, ha ma nem vágnának a kamaton. Kamatvágás, és további intézkedések bejelentése esetén a logikus mozgás lefelé mutatna, gyengülne a font, és a napokban akár tesztelheti is a jegyzés az 1,28-as támaszt. Mivel jelenleg nincs rövid távú trend, a kamatdöntést követően a sávkereskedés szabályait lehet célszerű betartani.

Az 1,28-as támasznál vételi, míg az 1,35-ös ellenállásnál eladási pozíciókat érdemes felvenni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS