SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Richter elviszi a prímet a két jelentő cég előtt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Richter elviszi a prímet a két jelentő cég előtt
Nagy érdeklődés és forgalom várható ma reggel a BÉT-en, a Magyar Telekom és a MOL vártnál jobb gyorsjelentése és a Richter kedvezőtlen bejelentése fogja meghatározni az irányt, ami miatt a nyitásban eshet is az árfolyam. - foglalta össze, Kiss Mónika az Equilor vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 08. 05. péntek 09:26

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorrichtermolmtelgyorsjelentés

A Richter és az Allergan rossz hírt jelentett be ma reggel. Mint tudjuk, két indikációban az Egyesült Államokban (I. típusú bipoláris betegséghez társuló mániás vagy kevert epizódok és a skizofrénia kezelésére felnőtt betegeknél) már elfogadták és forgalmazzák is a Vraylart, a cariprazine hatóanyagú gyógyszert. Azonban a két együttműködő vállalat ma arról tájékoztatott, hogy a flexibilis dózisban, kiegészítő kezelésként alkalmazott cariprazine hatása nem vált el szignifikánsan a placebo-tól a major depresszióban szenvedő, de önmagában az antidepresszáns kezelésre nem kielégítő választ adó felnőtt betegeknél.

 

Látnunk kell, hogy ez csak egy indikáció részterületének egyik tesztje, és ahogy a vállalatok is mondják "a major depresszióban futtatott klinikai vizsgálatoknál nem ritka jelenség, hogy még hatásos készítményekkel sem sikerül a placebo-tól szignifikánsan elváló hatást kimutatni." Ennek ellenére negatív árfolyamreakcióra számítunk, mert a piac elsősorban a főcímre fog figyelni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS