SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Extázis uralkodott tegnap a nemzetközi börzéken - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Extázis uralkodott tegnap a nemzetközi börzéken
Szép pluszok repkedtek tegnap a tőzsdéken, ahol a DAX index volt az éllovas. A Valenant Pharma részvényei jelentőset meneteltek a vezérigazgató bejelentése nyomán. A forint is jól teljesítményt nyújtott tegnap. - foglalta össze Varga Botond, az Equilor Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 08. 10. szerda 09:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorrészvénypiacdaxvaleantúj-zélanddevizapiacforint

Hazai idő szerint ma éjszaka tartja kamatdöntő ülését az új-zélandi jegybank (RBNZ). Az előzetes várakozások alapján 25 bázisponttal, 2%-ra vághatják az alapkamatot. Legutóbbi, június 8-i ülésen meglepetésre nem változtattak a kamatszinten, akkor Graeme Wheeler jegybankelnök nyitva hagyta a kamatcsökkentés lehetőségét, elsősorban az erős új-zélandi dollár miatt, mely lefelé nyomja az inflációt. A jegybank előrejelzése szerint az infláció 2017 év végére érheti el a 2%-os célértéket. Azóta több mint 3%-kal erősödött az új-zélandi dollár az amerikai dollárral szemben, így a piaci szereplők biztosra veszik a mai kamatvágást, a határidős árazások alapján 78,7% az esélye a 25 bázispontos, és 21,3% az esélye az 50 bázispontos csökkentésnek.

2,5%-ot tudott erősödni a DAX index a tegnapi kereskedésben

25%-os emelkedésen van túl a Valeant árfolyama a vezérigazgató bejelentése után

A forint is jól teljesített tegnap, a 310-es szintet érintette meg az euróval szemben
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS