SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha az Alibaba meghaladja a várakozásokat, akkor megindulha - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha az Alibaba meghaladja a várakozásokat, akkor megindulhat felfelé a részvény
Hamarosan jelent az Alibaba, kínai cég, amely az elemzői várakozások szerint meghaladhatja az előző éves és negyedéves eredményt is. Amennyiben felülteljesíti a szakemberek előrejelzését, akkor lehet felfelé potenciál a részvényben. - mondta el Varga Zoltán, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2016. 08. 11. csütörtök 09:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequiloralibabagyorsjelentésjack marészvényelemzés

Az amerikai piac nyitása előtt jelent az Alibaba Group Holding. A kínai fogyasztás növekedésének lassulása következtében a versenytársak elmaradtak az elvárásoktól, így fontos lesz figyelni, hogy az Alibaba képes volt-e ellenállni ennek a visszaesésnek. Az elemzői várakozások mind felülmúlják az előző éves, illetve negyedéves adatokat. A cég várható árbevétele 30,1 milliárd kínai jüan, melyből a negyedéves részvényenkénti tisztított eredmény 4,15 jüan. A felhőalapú számítástechnikai részleg itt is egyre nagyobb részesedést szerez magának a cégen belül, az előző negyedévben már 3%-át adta a teljes árbevételnek.

 

Az Alibaba jelenleg 75%-os részesedéssel rendelkezik a kínai online áruházak piacán, mely egyre nagyobb részesedést szív el a hagyományos üzletektől. Emellett a kínai online sportközvetítések szintén növekvő piacára is sikerült bekerülnie a cégnek, mellyel szintén tovább színesíthetik termékpalettájukat.

 

A részvényárfolyam technikai képe rendkívül kedvező, hiszen a tegnapi kereskedésben fontos ellenállási szint felett tudott zárni, mely 85,50 dollárnál húzódott, a tavalyi évben ez a szint több alkalommal állította meg az emelkedést. Amennyiben az eredmény eléri, vagy meghaladja az előzetes várakozásokat, folytatódhat az emelkedés, és néhány hetes távlatban jó esély van a 94,30 dolláros, következő fontos szint elérésére, mely a tegnapi záróárfolyamhoz képest majd 8%-os emelkedési potenciált jelent.

Amennyiben az eredmény eléri, vagy meghaladja az előzetes várakozásokat, folytatódhat az emelkedés
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS