SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Pörgős hét lesz: sok makroadat és vállalati jelentés f - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Pörgős hét lesz: sok makroadat és vállalati jelentés fog érkezni
A sok makroadat és vállalati jelentés ellenére nyugalmas hét elé nézünk. Érkezik FED és EKB jegyzőkönyv és jönni fognak az USA-ból inflációs adatok. Több külföldi elemzőház 8000 forint körüli értékre rakta az OTP célárát, amire reagálhatnak is a befektetők a mai kereskedésben.
Megjelent: 2016. 08. 15. hétfő 09:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorfedekbinflációgyorsjelentés

Szerdán este  a Fed 8 órakor teszi közzé a legutóbbi kamatdöntő üléséről készült jegyzőkönyvet, melyből akár új részleteket is megismerhetünk a jegybank kamatemelési előrejelzésével kapcsolatban. A kamatemelési várakozásokat befolyásolhatják még a kedden érkező amerikai inflációs adatok. Vállalati fronton a héten a Home Depot, a Hewlett Packard, a Raiffeisen és a Wal-Mart gyorsjelentésére figyelünk. Az Európai Központi Bank csütörtökön tesz közzé a legutóbbi kamatdöntő üléséről készült jegyzőkönyvet, már csak a kamatpályát illetően is érdemes lehet a két jegyzőkönyv tartalmát összehasonlítani.

Több nagy elemzőház is megemelte célárfolyamát az OTP részvényeire
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS