SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megnyílhat a tér a forint erősödés irányába - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megnyílhat a tér a forint erősödés irányába
A 310 forintos szint tartós áttörése esetén tovább erősödhet a forint a következő hetekben. A jelenlegi optimista hangulat fennmaradása esetén elérhetővé válhat a 305-307,5 közötti tartomány is. - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 08. 16. kedd 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorforintfolyófizetési mérlegvolatilitás

310 forint alatti szinteken folytatódik a forint kereskedése az euró ellenében. A következő fontos technikai támasz 307-nél húzódik. A Bloomberg arról ír, hogy egy évtizede nem látott alacsony szintekre csökkent a forint volatilitása (a mutatóval az árfolyamok mozgékonyságát, változékonyságát fejezzük ki), miután a világ jegybankjainak gazdaságélénkítő intézkedései ismét a magasabb hozamú eszközök felé fordították a befektetők figyelmét. A hírügynökség arra hívja fel a figyelmet, hogy az alacsonyabb volatilitás a jegybank számára világosabb képet vázol szeptemberi döntése előtt, ahol újabb monetáris lazításokról dönthetnek.

A 310 forintos szint tartós áttörése esetén tovább erősödhet a forint a következő hetekben

Egy évtizede nem látott alacsony szintekre csökkent a forint volatilitása
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS