SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mégis jöhet az amerikai kamatemelés idén? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mégis jöhet az amerikai kamatemelés idén?
Alaposan felkavarta az állóvizet tegnap William Dudley, aki szerint a szeptemberi kamatdöntő ülésen komolyan megfontolják a kamatemelés lehetőségét. A tegnapi kereskedésben néhány óráig fontos, 100-as szint alatt mozgott a dollár-jen árfolyama, majd visszakorrigált.
Megjelent: 2016. 08. 17. szerda 09:10

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorfedkamatemelésfomcdollárjen

Tegnap William Dudley, a Fed igazgatósági tagja elmondta, hogy a szeptemberi kamatdöntő ülésen komolyan megfontolják a kamatemelés lehetőségét, a korábbinál alacsonyabb lehet a kamattartásra szavazók aránya. A jegybankár rövid távon nem számít a kínai gazdaság számottevő visszaesésére, a Brexit hatásait pedig még korai lenne értékelni. Dudley szavaira megállt a dollár gyengülése a tegnapi kereskedésben.

 

Dennis Lockhart – az idei évben nem szavazó Fed jegybankár – tegnapi beszédében elmondta, hogy az idei évben legalább egy, de akár két kamatemelésre is sor kerülhet, és nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy már a szeptemberi ülésen lépnek. A határidős árazások alapján jelenleg 22% az esélye a szeptember 21-i kamatemelésnek, és 51% az esélye, hogy az idei évben legalább egy kamatemelést végrehajt a Fed.

 

Masatsugu Asakawa, japán pénzügyminiszter tegnap újságírói kérdésre reagálva kijelentette, hogy szoros figyelemmel kísérik a jen mozgását, és szükség esetén készek beavatkozni. A japán jegybank a jövő hónapban átfogó felülvizsgálat alá veszi a jelenlegi eszközvásárlási programot, illetve a negatív kamatpolitikát. A tegnapi kereskedésben néhány óráig a lélektanilag fontos, 100-as szint alatt mozgott a dollár-jen árfolyama, majd visszakorrigált, és a beszédet követően ma jelentősen gyengülést mutat a jen.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS